Kemi

Navngivning af ester reaktioner!!

21. april 2014 af DMGULD (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa.
Jeg skal afleverer en kemi journal iaften 23:59 og behøver lidt hjælp med et spørgsmål. Spørgsmålet lyder: "Skriv reaktionsskemaerne for samtlige kondensationsreaktioner (a,b,c osv.) skriv esternes systematiske navne."

Jeg har lavet reaktionsskemaerne for samtlige kondensationsreaktioner, men mangler af navngive reaktionerne. Håber nogle kan hjælpe mig :-)

a) Ethanol + Etansyre = ?

b) Ethanol + Butansyre = ? 

c) 3-methylbutan-1-ol + Etansyre = ?

d) 3-methylbutan-1-ol + Butansyre = ?

e) Octan-1-ol + Etansyre = ?

f) Octan-1-ol + Butansyre = ?

                            


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2014 af mathon

kondensationsprocesser


Skriv et svar til: Navngivning af ester reaktioner!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.