Matematik

Procent stigning i priser

21. april 2014 af dimitriewicz (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hvis hjemturen koster 23.500 og udturen koster 6.500. Hvor mange procent er hjemturen så dyrere end udturen?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2014 af Matematikerenemil (Slettet)

Antal % dyrere = (HjemPris - UdPris) / (UdPris) * 100%


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2014 af mathon

    1+r=\frac{23500}{6500}=3,615

    r=2,615=261,5\%

Hjemrejsen er 261,5% dyrere end udrejsen.


Skriv et svar til: Procent stigning i priser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.