Kemi

hvad er navnene på stofferne??

21. april 2014 af DMGULD (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa! 
Nogen som kan hjælpe mig med at finde navnene på disse stoffer? :-) 

CH3CH2COOCH= ?

CH3CH2COOCH2CH2CH3 = ? 

CH3CH(CH3)CH2CH2COOCH3 = ?

CH3CH(CH3)CH2CH2COOCH2CH2CH= ?

CH3CH2CH2CH2CH2CH2CH2CH2COOCH3 = ?

CH3CH2CH2CH2CH2CH2CH2CH2COOCH2CH2CH= ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2014 af khol (Slettet)


Svar #2
21. april 2014 af DMGULD (Slettet)

Ja det ved jeg, men esternes systematiske navne er? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2014 af khol (Slettet)

I det første tilfælde kan du enten kalde forbindelsen propansyremethylester eller methylpropanoat.

Prøv selv at løse de resterende ud fra linket


Skriv et svar til: hvad er navnene på stofferne??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.