Fysik

bestemmelse af varmefylde

22. april 2014 af malenehav (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej søde mennesker nogen der kan hjælpe mig med hvordan man løser de opgaver på billedet:

Opgave 85 ( a, b, c, d, e )

På forhånd tak :) 

Vedhæftet fil: billede 7.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

a) Lav lineær regression på tabellens data, T = at + b

b) Beregn a·Δt , hvor Δt = 5 min.

c) Gang effekten med tiden.

d) Benyt ΔE = c·m·ΔT .

e) Slå tabelværdien op.


Svar #2
22. april 2014 af malenehav (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: bestemmelse af varmefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.