Matematik

Matematik gåde

23. april 2014 af Stats - Niveau: C-niveau

an·ap = an+p

0(1/2)·0-(1/2) =

0(1/2)-(1/2) =

00 = 1

Resultaten kan også skrives som

(√0)·(1/(√0)) =

(√0)/(√0) =

0/0 = NAN

DVS.. 1 = NAN

Bare en sjov gåde :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2014 af c_aastrup

Man kan vise at 1=2 hvis man i mellemregninger dividerer med 0.... Men det kan man jo ikke :p


Skriv et svar til: Matematik gåde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.