Matematik

Isolering

23. april 2014 af annavr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan nogle fortælle mig hvordan man isolerer s i udtrykket:

p = 4/ r + s

tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2014 af Chrystine (Slettet)

Træk 4/r fra på begge sider.
r≠0.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2014 af PeterValberg

er det ?

p=\frac{4}{r}+s

eller ?

p=\frac{4}{r+s}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
23. april 2014 af annavr (Slettet)

ja jeg mangler selvfølgelig lige nogle paranteser :)

Det er p = 4 / (r+s) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Så får man jo

        r+s=\frac{4}{p}

og dermed

        s=\frac{4}{p}-r


Svar #5
23. april 2014 af annavr (Slettet)

ja det har jeg også fået, men maple fortæller noget andet, men regner med at det er rigtigt :)

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Maple svarer på det, du spørger programmet om. Det drejer sig så om at stille det rigtige spørgsmål.


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.