Matematik

Integration, forklaring

23. april 2014 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej forstår ikke denn vedhæftede opgave ??


Svar #1
23. april 2014 af Manu0407 (Slettet)

Jeg har fået integralet til 1, men hvad er det så jeg skal forklare?


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2014 af hesch (Slettet)

Resultatet er rigtigt.

Den geometriske forklaring er ( jo ), at resultatet 1 = arealet mellem grafen og x-aksen i intervallet fra x = 0 til x = 1 , hvilket så her netop svarer til grafens skæringspunkter med x-aksen.


Svar #3
23. april 2014 af Manu0407 (Slettet)

Jamen er det kun det man skal skrive? Det virker bare lidt "nemt" ? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. april 2014 af hesch (Slettet)

Jeg har ikke andre geometriske forklaringer       :)


Skriv et svar til: Integration, forklaring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.