Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

"tæller dobbelt"

27. maj 2014 af inddd (Slettet)

Hører tit at man siger, at SRP tæller dobbelt. Til det har jeg to spørgsmål:

1) Er det samme som, når man siger at A-fag har en vægtning på 2. Eller er der forskel på en vægtning på 2 og at en karakter tæller dobbelt?

2) Når man siger dobbelt, vil det så sige at der kommer til at stå 24 i mit eksamensbevis, hvis jeg altså har fået 12 i SRP?


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Karakteren for SRP gives vægten 2 ved beregningen af det endelige eksamensresultat. Det betyder, at karakteren for SRP indgår med samme vægt som et A-fag.

Eksamensbeviset vil vise den karakter, der blev givet for SRP opgaven.


Svar #2
27. maj 2014 af inddd (Slettet)

Hvad vil det sige, når et fag har en vægtning på 2?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. maj 2014 af hesch (Slettet)

Hvis du har to tal:  4 og 10, er gennemsnittet = ( 4 + 10 ) / ( 1 + 1 ) = 7

Hvis tallet 10 vægtes dobbelt, findes det vægtede gennemsnit = ( 4 + 2*10 ) / ( 1 + 2 ) = 8


Skriv et svar til: "tæller dobbelt"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.