Samfundsfag

Individer i de forskellige samfund

21. juni 2014 af enzqax15 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! 
Jeg vil høre om der er nogle der kan give mig nogle yderligere nøglebegreber på individet i henholsvis, traditionelle samfund, moderne og senmoderne samfund. Det er i forbindelse med min KS-(religion, historie og samfundsfag) eksamen hvor jeg har tænkt mig give et overblik over individet i samfundet. 

Traditionelle: traditionsbundet, religiøse, ensartede ...

Moderne: kernefamilien, urbanisering, nationalstat ....

Senmoderne: relfeksiv, frit, ubegrænset ...

Suplér meget gerne! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2014 af uddannelseervigtigt


Traditionelle samfund = landbrug (håndværk) natur beherskelse
Moderne samfund = industri (mekanisering) kul olie gas osv kommer
Senmoderne = computer, internet (I.K.T. information og kommunikation teknologi) 

Håber det hjalp lidt :)


Svar #2
21. juni 2014 af enzqax15 (Slettet)

Tak for svar. Nu tænker jeg mere på ord der beskriver menneskeopfattelsen i de forskellige perioder :-)

Skriv et svar til: Individer i de forskellige samfund

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.