Fysik

henfaldsloven

23. juni 2014 af askk (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg kan se at der er flere formler for henhaldloven så er kommet rigtig meget i tvivl. 

N=N0 *2 ^-t/T

N=NO*e^-k*t

Er de to det samme?


 


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er to forskellige måder at udtrykke den samme sammenhæng på.


Svar #2
23. juni 2014 af askk (Slettet)

mange tak:) 


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. juni 2014 af peter lind

Ja. N0*2-t/T = N0(2-1/T)t = N0*(e-k)t= N0*e-k*t med   k bestemt af 2-1/T = e-k
 


Skriv et svar til: henfaldsloven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.