Matematik

Bestem den stamfunktion F til f

23. juli 2014 af linekristensen03 (Slettet) - Niveau: A-niveau

f(x) = 10x^4 + 1/x 0

 Bestem den stamfunktion F til f , der opfylder, at F(1) = 25


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. juli 2014 af SuneChr

Bestem den funktion F for hvilke det gælder, at

F '(x) = 10x4 + 1/x    ∧   F (1) = 25

Hvad skal det 0 efter 1/x  ?


Skriv et svar til: Bestem den stamfunktion F til f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.