Matematik

integration i MathCad

26. juli 2014 af studieportalen0 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

jeg har følgende udtryk, som jeg forsøger at få Mathcad til at integrere for mig, men uden held. nogle der kan forklare hvordan? 

\frac{P(x)}{E\cdot I} = \frac{d^4W(x)}{dx^4}

E I er konstant


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. juli 2014 af BadBoyBard (Slettet)

detligemeget1, 

Du kan som regl kun integrere med hensyn til en variable. Hvad siger du, at P(x) og W(x) er? Hvad har du defineret disse funktioner som? 

Bard


Svar #2
27. juli 2014 af studieportalen0 (Slettet)

P(x) = - q (konstant) 

W(x) er flytning af en bjælke langs bjælken (x-akse) dvs afhængig af x. 


Svar #3
27. juli 2014 af studieportalen0 (Slettet)

her er eksempel, hvor P(x) er sat til 5. 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #4
05. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det vil så sige, at den 4. afledede af W(x) er en konstant Q, hvorfor W(x) selv er et polynomium af grad 4:

        W(x) = (Q/4!)·x4 + a·x3 + b·x2 + c·x + d


Svar #5
10. august 2014 af studieportalen0 (Slettet)

Tak Andersen


Skriv et svar til: integration i MathCad

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.