Spansk

Spansk Bøger (Grammatik osv.)

27. juli 2014 af radicale - Niveau: A-niveau

Hej alle, jeg skal have Spansk på A her til august. 

Nogen der kender nogle gode bøger, bare nogle lette bøger omkring grammatik, sprogbrug, ordforråd osv?

Tak på forhånd!

- Anders

Btw: Nogle med gode tips eller råd omkring Spansk på A niveau? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. juli 2014 af OliverHviid

Hej, Andersdk98!

Må jeg spørge dig om noget? Skal du starte i 3.g eller kun i 1.g? Ikke fordi jeg kender til det faglige, siden jeg stadig går i folkeskolen (Skal starte i 9.), men én ting jeg har lagt mærke til er, at nogle folk tror, hvis de har valgt et fag på A niveau, så starter de ud med det. Dette er forkert. Husk, at du starter på C niveau, og arbejder dig derefter, gradvist, opad gennem de tre år. Altså C= Første år B= Andet år og A= Tredje, og dermed sidste, år.


Skriv et svar til: Spansk Bøger (Grammatik osv.)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.