Matematik

Hjlp Differentialligninger

29. juli 2014 af Deutschland95 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Redegør for den fuldstændige løsning til den logiske differentilaligning.

Redegør for forløbet af mulige løsningskurver og tangenthældninger for disse.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. juli 2014 af mathon

Redegør for den fuldstændige løsning til den logistiske differentilaligning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. juli 2014 af mathon

se


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. juli 2014 af mathon

samt


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. juli 2014 af mathon

se også på formen

                                            \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=y\cdot \left ( b-ay \right )

                                            y=\frac{\frac{b}{a}}{1+C\cdot e^{-bx}}\; \; \; \; C> 0

http://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0CDgQtwIwBA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DAl_pFVJfcTY&ei=O-nXU8nZM4iCzAOql4HACQ&usg=AFQjCNHdTsNY5d9SZ-wOz8N48FqWBYYZxw&bvm=bv.71954034,d.bGQ


Svar #5
29. juli 2014 af Deutschland95 (Slettet)

Danke schön mathon


Skriv et svar til: Hjlp Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.