Matematik

Linærfuntioner.

30. juli 2014 af JesperVV (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej StudiePortalen. Jeg er igang med at lave mit matematik og jeg har en opgave som jeg ikke kan finde ud af :)!

Jeg plejede bare at skrive det ind på google og så kom der en smart graf frem, men da koordinat systemet ikke rækker til dette så er jeg itvivl.

eks: I:y=65x + 4

Mvh Jesper


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. juli 2014 af peter lind

Indsæt 2 forskellige x værdier i ligninge og beregn den tilsvarende y værdier. x=0 er god at bruge til dette. Indsæt punkterne i koordinatsystemet og tegn en ret linje gennem de to punkter


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. juli 2014 af SuneChr

# 0
SP 3007142256.PNG

Vedhæftet fil:SP 3007142256.PNG

Svar #3
30. juli 2014 af JesperVV (Slettet)

#1

Indsæt 2 forskellige x værdier i ligninge og beregn den tilsvarende y værdier. x=0 er god at bruge til dette. Indsæt punkterne i koordinatsystemet og tegn en ret linje gennem de to punkter

Forstår ikke rigtig hvad du mener :) Kan du prøve at illustrere det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. juli 2014 af SuneChr

# 3
SP 3107140145.PNG

Vedhæftet fil:SP 3107140145.PNG

Svar #5
31. juli 2014 af JesperVV (Slettet)

#4
Mange tak!

Skriv et svar til: Linærfuntioner.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.