Fysik

Bestemme grænseværdien ig for acryl -> luft?

31. juli 2014 af Sangi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan bestemmer man grænseværdien ig for acryl til luft? findes der en formel?

i= indfaldsvinklen

g= gravitationshastigheden 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. juli 2014 af mathon

                    \frac{\sin(i)}{\sin(b)}=n{_{acryl}}^{-1}

som for indfaldsvinklen g, der giver b = 90°
er

                    \sin(g)=n{_{acryl}}^{-1}\; \; \; \; \; 0< g< 90^{\circ}

                    g=\sin^{-1}\left (n{_{acryl}}^{-1} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. juli 2014 af mathon

            n_{acryl}=1,49


Svar #3
01. august 2014 af Sangi (Slettet)

Mange tak skal du have.. Det er mere forståeligt nu =) 


Skriv et svar til: Bestemme grænseværdien ig for acryl -> luft?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.