Studievalg og videregående studie

Ansøgning.

01. august 2014 af Niko83 (Slettet)

Hej til Alle. Jeg vil søge ledige pladser på Aaborg universitetet i Købehavn, men jeg kan ikke finde ud af, hvardan man skal udfylde skemaet nr. 3.  Der står "Optagelsesområdenr" og  "Optagelsesområdenavn" og "Uddannelsesstedets navn" .
link til ansøgningsskema; http://www.aau.dk/digitalAssets/84/84872_kot_ledigepladser_2014.pdf

Kan nogen hjælpe med ar forstå:
1) Hvad er "Optagelsesområdenr" 
2) Hvad er "Optagelsesområdenavn"
3) Hvad er "uddannelsesstedets navn"


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. august 2014 af LarsJensen0 (Slettet)

Hej,

har du set her: http://www.aau.dk/uddannelser/optagelse/bachelor/ledige-studiepladser/

Hvis du gerne (f.eks.) vil læse til landinspektør i København, så er:

Optageområdenr = 25085

Optageområdenavn = Landinspektørvidenskab

Uddannelsesstedets navn = Aalborg Universitet, København

Hilsen Lars


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. august 2014 af ping317 (Slettet)

godt forklaret ^. hvis der skulle være andet kan du gå ind på http://www.aau.dk/uddannelser/studievejledning/studiets-vejledere/, finde dit studie, og få hjælp :)


Skriv et svar til: Ansøgning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.