Biologi

rapport

11. august 2014 af mimo123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Haster !!!! nogen som har en rapport om nedbrydning af stivelse ved hjælp af amylase?

eller en forklaring til det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. august 2014 af Hippocampus (Slettet)

Benyt Google - du kan finde meget materiale om bioteknologiske metoder - bl.a. biotechacademy er rigtig godt til at få et overblik over bioteknologiske fagområder. Følg nedenstående link - det vil kunne besvare dit spørgsmål.
http://www.biotechacademy.dk/Undervisningsprojekter/Gymnasiale-projekter/enzymer/teori/amylase

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. august 2014 af mac999 (Slettet)

Amylaser er enzymer der spalter (katalyserer biokemiske processer) kulhydrater (molekyler bestående af kulstofringer). Spytamylase er det første led hvor vi nedbryder stivelser... vi propper maden i munden og nedbryder den mekanisk ved at tygge den, og vores spyt som indeholder spytamylase blandes med den mekaniske nedbrudt mad. kulhydrater er yderligere nedbrudt med andre enzym fra bygspytkirtlen.

og i sidste ende optages glukose i tyndtarmen.

nøgleord: Enzymer:)

håber det var forståeligt...ellers prøver jeg igen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. august 2014 af mac999 (Slettet)

nyt nøgleord: fordøjelses systemet.:)


Skriv et svar til: rapport

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.