Fysik

Hjælp til Atomer.

12. august 2014 af Puix (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hey jeg skal finde ud af hvad vægten er af: CuSO4 og 5 H20

Her er mit resultat: 

CU = 63,55 u

S = 32.07 u

4O = 16 x 4 = 64 u

5H = 1,01 x 5 = 5,05 u

10O = 16 x 10 = 160 u


63,55 + 32,07 + 64 + 5,05 + 160 = 324,67

Er dette korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

Bemærk, at 5 H2O-molekyler indeholder 10 H-atomer og 5 O-atomer.


Svar #2
12. august 2014 af Puix (Slettet)

CU = 63,55 u

S = 32.07 u

4O = 16 x 4 = 64 u

10H = 1,01 x 10 = 10,10 u

5O = 16 x 5 = 80 u


63,55 + 32,07 + 64 + 10,10 + 80 = 249,72 u

Nu burde det være rigtigt så, mange tak


Skriv et svar til: Hjælp til Atomer.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.