Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Pengestrømsanalyse haste værk!

16. august 2014 af MSEP (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa.

Nogen som kan hjælpe med nr.3? Jeg er ikke særlig god til det her, og vores e-bog er lukket, så kan ikke engang læse om det! :-)

Håber der nogen, som kan give svaret på dem :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2014 af Stats

Øhm...

2011 til 2012

3000 - 5000 = -2000

A - B = C   Hvis A < B så er C negativ, og hvis A > B så er C positiv

Varebeholdningen er blevet mindre, da C = -5.796.
Tilgodehavende fra salg er blevet større da C = 8.913
Leverandøre af salg og tjenester er blevet større da C = 51.850

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Pengestrømsanalyse haste værk!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.