Kemi

pH-/mængdeberegning

18. august 2014 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle som vil hjælpe mig med denne opgave? :)


Svar #1
18. august 2014 af Sneharusha (Slettet)

Opgaven:


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. august 2014 af Heptan

a.

n = m/M

c = n/V

b.

c1 * V1 = c2 * V2


Skriv et svar til: pH-/mængdeberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.