Matematik

Løs ligning

19. august 2014 af chriskvk (Slettet) - Niveau: B-niveau

  Hej har problemer med at løse denne ligning, har uploaded den i word.doc

Vedhæftet fil: OPGAVE 1 ligninger.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2014 af peter lind

1. gang parentesen ud

2. flyt led med x fra højre side til venstre side

3. flyt led med re tal(uden x) over på højre side


Svar #2
19. august 2014 af chriskvk (Slettet)

bliver svaret så x=2/3 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. august 2014 af Hippocampus (Slettet)

Nej, x=4

Svar #4
19. august 2014 af chriskvk (Slettet)

3•(x^2-y^2 )=(x-y)•(3x+4) er det, det første step? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. august 2014 af peter lind

Den ligning der er nævnt i din fil er 3*(x-4) = x-4

Det har jo intet at gøre med det du skriver i #4


Svar #6
19. august 2014 af chriskvk (Slettet)

nej det er det så ikke, Den ligning jeg gerne ville have hjælp til er "b"


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Så var det måske nemmere at skrive ligningen direkte

        3 / (x - y) = (3x + 4) / (x2 - y2) .

Gang overkors (med passende forbehold).


Svar #8
20. august 2014 af chriskvk (Slettet)

Jo, men er der nogen der gider vise mig hvordan man gør? 


Brugbart svar (0)

Svar #9
20. august 2014 af peter lind

Gang ligningen med x2-y2 = (x-y)(x+y)


Skriv et svar til: Løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.