Matematik

Bestemmelse af f(x)=-3

19. august 2014 af charlottefoensby (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :-)

Jeg skal løs ligningen f(x) = -3 og to øvrige ligninger, men jeg forstår ikke, hvordan jeg kan løse den, når jeg ikke har forskriften. Nogen der kan hjælpe? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2014 af peter lind

Du må have nogle oplysninger om de funktioner. Hvad ved du om dem ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. august 2014 af Lineakat (Slettet)

hvis der ikke indgår et x i ligningen er det vel bare en vandret linje hvor y er lig -3 og som er parallel med x-aksen...? :) ellers må der, som peter siger, være noget mere i opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvis der foreligger en graf for funktionen f(x), skal man (grafisk) finde mulige skæringspunkter mellem grafen for f(x) og linien med ligningen y = -3 .


Skriv et svar til: Bestemmelse af f(x)=-3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.