Matematik

Hvad er arealet af det grå område?

20. august 2014 af okayholy (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe med øvelse nummer 3? :D

Jeg har fundet frem til at det er B -> pi - 2, Men ved ikke helt hvordan jeg skal forklarer det. 

På forhånd tak.

Vedhæftet fil: Intro i MAT.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt.

Cirklens radius er 2, cirklens areal er π·22 = 4π . Kvadratets areal er 2·(1/2)·2·4 = 8 . Det grå omrde er en fjerdedel af forskellen mellem cirklens og kvadratets arealer, dvs

        A = (4π - 8) / 4 = π - 2 .


Svar #2
20. august 2014 af okayholy (Slettet)

#1

Ja, det er korrekt.

Cirklens radius er 2, cirklens areal er π·22 = 4π . Kvadratets areal er 2·(1/2)·2·4 = 8 . Det grå omrde er en fjerdedel af forskellen mellem cirklens og kvadratets arealer, dvs

        A = (4π - 8) / 4 = π - 2 .

Tusind tak!

Hvis du kunne hjælpe mig med øvelse 4, kunne det være super! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. august 2014 af peter lind

se din anden tråd om emnet


Svar #4
20. august 2014 af okayholy (Slettet)

#3 Hunrede! (y)


Skriv et svar til: Hvad er arealet af det grå område?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.