Matematik

fortegn?

21. august 2014 af SvenOlee (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvad skal man i denne opgave

Bestem fortegnet for væksthastigheden for hver af de tre vækstmodeller, når x = 0.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2014 af mathon

Bestem fortegnet for væksthastigheden = Bestem fortegn for tangenthældningen


Svar #2
21. august 2014 af SvenOlee (Slettet)

altså

h(x)= - 

f(x)= -

g(x) = +


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2014 af mathon

              altså

                             h '(x) < 0

                             f '(x) < 0

                             g '(x) > 0


Skriv et svar til: fortegn?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.