Matematik

2. gradsligning.

21. august 2014 af Anonyyyym - Niveau: B-niveau

En retvinklet trekant med kateterne a og a+3 har arealet 14.

Bestem a. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. august 2014 af mathon

Trekantsarealet

                                        \small \small T=\frac{1}{2}\cdot katete_1\cdot katete_2

                                        \small T=\frac{1}{2}\cdot a\cdot (a+3)=14

                                         \small \small \small a^2+3a-28=0\; \; \; \; \; og\; a>0  
                                        …

                


Skriv et svar til: 2. gradsligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.