Matematik

hjælp

22. august 2014 af louisehanseen (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg vil lige spørge om opgave 9a altså er det rigtigt at 0,97 fortæller at massen af det stoffet falder med 0,97 gram for hvert år der går efter 2014


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2014 af Therk

Der findes utallige "opgave 9a" derude. Kan du dele din opgave med os?


Svar #2
22. august 2014 af louisehanseen (Slettet)

http://uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF14/Proever%20og%20eksamen/140523%201stx141-MAT-B-22052014.ashx


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2014 af LeonhardEuler

#0

Nej. Det er ikke korrekt.

Massen af det radioaktive stof falder med (1 - a) • 100 % 

Betydningen af konstanten b, kan findes ved at sætte t = 0 og kigge på f(0)


Svar #4
22. august 2014 af louisehanseen (Slettet)

12 angiver hvad massen var i 2014?

men jeg ved ikke hvordan jeg så finder ud af hvad 0,97 angiver? for 1-0,97= 0,03 *100=3% vil det så sige at for hvert år der går efter 2014 falder massen af stoffet med 3%?


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. august 2014 af LeonhardEuler

Ja, det er korrekt.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.