Matematik

Brøker og potenser

23. august 2014 af multo26 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan bliver (1/(10*10-3))-1 til 0.01?

Med venlig hilsen


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. august 2014 af Hippocampus (Slettet)

(\frac{1}{10\cdot 10^-^3})^-^1 = \frac{1}{100} = 0,01


Svar #2
23. august 2014 af multo26 (Slettet)

Er der en regel der siger at man kan plusse potensen -3 inde i parentesen med potensen -1 uden for parentesen? Jeg kan ikke se logikken?


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. august 2014 af Hippocampus (Slettet)

Ja:
a^n * a^m = a^n+m

Skriv et svar til: Brøker og potenser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.