Matematik

1,07a - a... Løsning?

23. august 2014 af Lokaria (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej!

Jeg skal reducere 1,07a - a.

Jeg vil vide om, jeg bare skal fjerne a. Så er svaret 1,07?

Eller skal jeg fjerne 1, så bliver det 0,07a.

Eller bliver det 0?

Tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. august 2014 af SuneChr

a(1,07 - 1) = 0,07a


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. august 2014 af Therk

[...]

Jeg vil vide om, jeg bare skal fjerne a. Så er svaret 1,07?

Eller skal jeg fjerne 1, så bliver det 0,07a.

Eller bliver det 0?

[...]

Da 

1{,}07a - a = 1{,}07\cdot a - 1 \cdot a = (1{,}07-1) \cdot a,

som SuneChr skriver i #1.


Svar #3
23. august 2014 af Lokaria (Slettet)

Tusind Tak!


Skriv et svar til: 1,07a - a... Løsning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.