Fysik

2.14 Parallelforbindelse

25. august 2014 af multo26 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

En leder med resistansen R1= 60 ohm parallelforbindes med en resistans R2, hvorved den samlede resistans bliver 40 ohm. 

Hvordan bestemmer man størrelsen af R2?

Venlig hilsen


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

Isoler R2 af udtrykket du fik for parallelforbundne modstande i din anden tråd

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1505596


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. august 2014 af mathon

                                          \small R_2=\frac{R_1\cdot R}{R_1-R}


Svar #3
31. august 2014 af multo26 (Slettet)

#1

Isoler R2 af udtrykket du fik for parallelforbundne modstande i din anden tråd

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1505596

Hvordan finder du R2 ved 1/R=1/R1+1/R2. Jeg kan ikke greje den.


Svar #4
13. september 2014 af multo26 (Slettet)

nu kan jeg


Skriv et svar til: 2.14 Parallelforbindelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.