Kemi

reaktionshastighed

25. august 2014 af abuuzeyd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen 

jeg har brug hjælp til emnet reaktionshastighed, er der nogen som kan forklar mig på en nem og forståelig måde. jeg har prøved at læse i bogen men det er umuligt for mig at forstå. 

vil du til sidste tage et eksemple med en typisk opgave og løse det flere hvis du kan .. 

på forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2014 af mathon

 reaktionshastighed = den numeriske værdi af koncentrationsændringen pr. tid.

                for reaktanten A
                                               \small \small v=\left |\frac{\mathrm{d} \left [ A \right ]}{\mathrm{d} t} \right |=-\frac{\mathrm{d} \left [ A \right ]}{\mathrm{d} t}

                for produktet C
                                               \small \small \small \small v=\left |\frac{\mathrm{d} \left [ C \right ]}{\mathrm{d} t} \right |=\frac{\mathrm{d} \left [ C \right ]}{\mathrm{d} t}
                                          


Skriv et svar til: reaktionshastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.