Kemi

cLogP og logP

26. august 2014 af kingwat (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er cLogP og logP det samme? Hvis jeg nu får en cLogP til 1,7 betyder det så også at logP er 1,7?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. august 2014 af mathon

                 \small c\cdot \log(P)=\log\left ( P^c \right )

                                          


Skriv et svar til: cLogP og logP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.