Kemi

Opløsninger og koncentration

27. august 2014 af majsingym (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgane lyder:

Antag, at du blander opløsningen af 200 mL 0,15 M CuSO4  med en opløsning af CuSO4  der har koncentrationen 0,25 M og en volumen på 315 mL. Hvad bliver koncentrationen af CuSO4 i slutopløsningen?


Er der nogen der kan hjælpe, så sender jeg masse virtuelle kram! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2014 af mathon

        \small \small n=n_1+n_2=V_1\cdot c_1+V_2\cdot c_2=\left (0,200\; L \right )\cdot \left ( 0,15\; \frac{mol}{L} \right )+\left (0,315\; L \right )\cdot \left ( 0,25\; \frac{mol}{L} \right )

       \small \small \left [ CuSO_4 \right ]_{slut}=\frac{n}{V_1+V_2}=\frac{n}{\left (0,20+0,25 \right )L}


Svar #2
27. august 2014 af majsingym (Slettet)

Tak skal du have!!!!!!!! 


Skriv et svar til: Opløsninger og koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.