Matematik

Bestem højde på bygning (trekant)

27. august 2014 af sigridkofod (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har en opgave der driller mig lidt, som egentlig ser ret nem ud, men jeg kan bare ikke finde en løsning..


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2014 af mathon

     Grundet ensvinklede trekanter
gælder      

                                \small \small \frac{h}{\left (2,1\; m \right )}=\frac{3+7,6}{3}


Svar #2
28. august 2014 af sigridkofod (Slettet)

Mange tak! :D


Skriv et svar til: Bestem højde på bygning (trekant)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.