Matematik

Sandsynlighedsregning

27. august 2014 af ukd23 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En, der kan hjælpe?

En virksomhed producerer elektriske pærer i titusindvis. Gennem et antal stikprøveundersøgelser har virksomheden fundet frem til, at 6% af pærerne er defekte. En forhandler af virksomhedens pærer foretager sin egen stikprøve på 50 pærer. Hvad er på baggrund af ovenstående sandsynligheden for at:

- Der er ingen defekte i stikprøven.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2014 af mathon

    p(defekt) + p(perfekt) = 1

    0,06 + p(perfekt) = 1

    p(perfekt) = 1 - 0,06


Svar #2
27. august 2014 af ukd23 (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.