Matematik

f(x) = -1/3 x^3 – 4

28. august 2014 af maxmadsen1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x) = -1/3 x^3 – 4 er det et andengradspolynomium? Hvordan kan jeg se forskel på et første-, anden- og tredjegradspolynomium?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2014 af hesch (Slettet)

Du skal kigge den højeste potens i polynomiet, der her er 3.  Altså et trediegradspolynomium.


Skriv et svar til: f(x) = -1/3 x^3 – 4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.