Matematik

Hjælp

28. august 2014 af snilo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen

Jeg forstår ikke, hvordan jeg skal bestemme arealet af M ud fra de oplysninger vi får. Nogle som kan hjælpe? Opgaven er vedhæftet som billede.

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Opgave 6.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
28. august 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

M afgrænses af f og g fra x=0 til x=2. Arealet af M findes som

A(M) = ∫02 f(x) dx + ( - ∫02 g(x) dx )

(Der skal et minus foran integralet af g, da g ligger under x-aksen)

Dette kan omskrives til

A(M) = F(2) - F(0) - (G(2) - G(0))

og så bare indsætte værdierne fra skemaet.


Svar #2
28. august 2014 af snilo (Slettet)

Mange tak :D


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.