Erhvervsret

Opgave om erstatningsret

29. august 2014 af hinz1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har dette spørgsmål, som jeg håber i kan hjælpe mig med.
 

En bager anvender æg til at lave kagecreme af. En kunde, Maren, der har købt og spist en kage med creme, bliver alvorligt syg, og det viser sig, at Maren har fa°et en salmonella-forgiftning. Maren vil have erstatning for de skader, sygdommen giver hende. Æggene, der viste sig at være salmonella-inficerede, var leveret til bageren af Æggepak- keriet, Aarhus.

Hvem kan Maren rejse krav mod? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

Indeholder kagecremen rå æg? Salmonella dræbes vist ved ca +70º C .


Skriv et svar til: Opgave om erstatningsret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.