Matematik

At fremkomme en brøk

30. august 2014 af dlekdedko (Slettet) - Niveau: B-niveau

Overskriften siger sig selv hvordan skal jeg lægge nedstående tal sammen for at det fremkommer som en brøk?

3*2b/4b-3*(-b+2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2014 af PeterValberg

er det:

3\cdot\frac{2b}{4b}-3\cdot(-b+3)

eller noget helt andet?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
30. august 2014 af dlekdedko (Slettet)

her

Vedhæftet fil:20140830_215159.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2014 af PeterValberg

Det var da en mærkelig opgave, - jeg har ikke nogle idéer umiddelbart

men i opgave 1 er (p - q)2 ikke lig med p2 - q2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2014 af PeterValberg

der står: "Udregn følgende udtryk", så du kan vel ikke gøre meget andet end:

222 = 22·22 = 484

31·29 = 899

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. august 2014 af PeterValberg

Hovsa, gad vide hvad der gik galt der ?
indlæg #4 er faktisk et svar til en helt anden tråd, - nå, det kan man
have for at arbejde med flere åbne "vinduer" på én gang :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvad har det vedlagte med indlægget i #0 at gøre? Det hører vist også til den anden tråd.


Skriv et svar til: At fremkomme en brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.