Matematik

Matematik afl

31. august 2014 af 106627 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey jeg er igang med at lave en matematik aflevering, jeg mangler 2 opgaver som jeg har siddet med i flere  timer så derfor vil jeg spørge om der er nogen der kan hjælpe mig lidt... Det ville en stor hjælp opgaven er beskrevet i den vedhæftet fil

Vedhæftet fil: Matematik 4.docx

Svar #1
31. august 2014 af 106627 (Slettet)

Det er den forkerte fil her den rigtige...

Vedhæftet fil:matematik aflevering.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2014 af peter lind

Jeg kan ikke læse filer i det rædsomme docx format. Kan du ikke levere den som doc eller pdf fil eller alternativt skrive det direkte ind på portalen


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

A) og B) Ligningssystemer med 2 ubekendte. Benyt lige store koefficienters metode, eller substitutionsmetoden.

Skriv opgave z korrekt. Sæt fælles faktorer uden for parentes i tæller og nævner og forkort.


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. august 2014 af Mat4123 (Slettet)

Til #2

Opgaverne lyder følgende

Løs følgende ligninger ligningssystemer med to ubekendte:

a)

2x - y = 3

3x-5y = 1

b)

13x+11y=36

11x+13y=12

Opløs tæller og nævner i faktorer og forkort brøken:

z = \frac{x^2+9+6x}{x^2+3}

w= \frac{3x^2-12x+12}{5x^2 -10x}

U=\frac{3x^2-12x+12}{5x^2+10x}


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. august 2014 af peter lind

a) se #3

b) andengrads polynomier kan skrives som a(x-r1)(x-r2) hvor r1 og r2 er rødderne, så find rødderne i andetgradspolynomierne

i z er nævneren rigtig ?


Skriv et svar til: Matematik afl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.