Matematik

Kloghoveder, har brug for hjælp..

31. august 2014 af okayholy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg kan ikke finde ud af opgave 3.1..

Nogle der vil hjælpe?

Vedhæftet fil: Opgave 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2014 af PeterValberg

Måske du skulle vedhæfte opgave 3.1 og ikke opgave 1.3 :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
31. august 2014 af okayholy (Slettet)

ups det var 1.3 , skrev forkert


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2. Du skal benytte definitionen for hastighed v = s/t

Svar #4
01. september 2014 af okayholy (Slettet)

Hvad skal det betyde?


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. september 2014 af mathon

a)    Kan man køre 60km/t i 10 minutter? Forklar i almindeligt sprog, hvad det betyder.

       på 60 minutter køres 60 km
       på 1 minut køres 1 km
       på 10 minutter køres 10 km
      
      


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. september 2014 af mathon

f)
              t=\frac{s}{v}


Svar #7
03. september 2014 af okayholy (Slettet)

Hvad med opgave b? og e? Dem kan jeg ikke finde ud af..


Brugbart svar (0)

Svar #8
03. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#7

b) Benyt, at s = v·t . Man kender hasigheden v = 60 km/t, og tiden t = 1 min. benyt, at 1 t = 60 min.

e) Forklar ligningen   t = s / v    i ord.


Skriv et svar til: Kloghoveder, har brug for hjælp..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.