Kemi

Ph Beregning

01. september 2014 af Stilleogroligtknaldpå (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey, er der nogle der vil sige hvordan man udregner denne opgave?

Beregn pH i en opløsning, hvor [H3O^+] er 10^-3 M


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2014 af mathon

                                        [H3O+] = 10-3 M

                                        pH = -log([H3O+] / M)

                                        pH = -log(10-3) = -(-3·log(10)) = -(-3·1) = -(-3) = 3


Skriv et svar til: Ph Beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.