Matematik

Isolér F

01. september 2014 af uddannelseervigtigt - Niveau: B-niveau

Sammenhængen mellem temperaturen F, målt i grader Fahrenheit, og temperaturen C, målt i grader Celsius, er bestemt ved: C = F - 32/ 1,8

Isolér F.

Hvordan gør jeg? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. september 2014 af Ø,P (Slettet)

ganger med 1.8 på begge sider

C·1.8=F-32

lægger 32 til på begge sider

F=C·1.8+32


Svar #2
01. september 2014 af uddannelseervigtigt

Wow, tusinde tak!


Skriv et svar til: Isolér F

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.