Matematik

Ligning

01. september 2014 af Yeew (Slettet) - Niveau: C-niveau

16=14/x      ⇔ 14/16 =14/x/14 ⇔   0,875 = x Mit spørgsmål er om jeg skal sige x/x =0,875/x = 0,875 altå x er 0,875 eller skal jeg bare nøjes med at sige 0,875=x ⇔ x=0,875


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2014 af Ø,P (Slettet)

Hvis det er fordi du skal vise hvordan man gør så er det sådant her der er nemmest

ganger med x på begge sider

16x=14

dividerer med 14 på begge sider

x=14/16

x=0.875


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.