Matematik

gang brøk

01. september 2014 af mariechr1998 (Slettet) - Niveau: B-niveau

8/5 x 10


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2014 af mathon

                      \frac{8\cdot 2\cdot 5}{5}=8\cdot 2=16


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. september 2014 af PeterValberg

en brøk multipliceres med et tal ved at man multiplicerer brøkens tæller med tallet :-)

a\cdot\frac{b}{c}=\frac{a\cdot b}{c} 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2014 af PeterValberg

#1 flot, så kan spørgeren bare skrive af og ikke få mulighed for selv at forsøge.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: gang brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.