Matematik

Teknisk Matematik - Opgave 240

01. september 2014 af Jallekobber (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg har fået stillet denne opgave:

Er der nogen som kan hjælpe mig? Jeg er usikker på hvordan jeg finder radiusen, 

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2014 af mathon

                3 ligninger med 3 ubekendte      centrums koordinater og radius

men du ved, at centrum ligger på y-aksen og at centrums 2.koordinat er mindre end 0.
dvs
                                 x2 + (y-b)2 = r2            b < 0     r > 0
     så
                                 0 + (20-b)2 = r2
                                 (50)2 + (0-b)2 = r2       et specialtilfælde med to ligninger med to ubekendte
                                

                                

                         
                                


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2014 af Hansihh (Slettet)

Jeg siger det til mirsad


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

c)

Når forskriften for cirkelbuen i det viste koordinatsystem er bestemt i b) på formen y = f(x), beregner man de lodrette søjlers længder ved

        Lj = 40 - f(j·10) , j = -5, -4, ... , 3, 4, 5, 6 .


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2014 af mathon

evt med pilhøjdeformlen:
                                                     (r - 20)2 + 502 = r2

                                                     


Skriv et svar til: Teknisk Matematik - Opgave 240

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.