Matematik

Isoler m og h i formlen E=mgh

02. september 2014 af joseh95 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan isloer jeg m og h

E = mgh


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2014 af mathon

…i 3.g?


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2014 af Euroman28

det er let 

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #3
02. september 2014 af joseh95 (Slettet)

problemet er mellemregninger 


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2014 af mathon

                    m\cdot \left ( g\cdot h \right )=E         divider med \left( g\cdot h \right ) på begge sider

                    m=\frac{E}{\left( g\cdot h \right )}

.
                    h\cdot \left ( m\cdot g \right )=E         divider med \left( m\cdot g \right ) på begge sider

                    h=\frac{E}{\left( m\cdot g \right )}

                   

                   


Skriv et svar til: Isoler m og h i formlen E=mgh

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.