Matematik

Grundmængden

02. september 2014 af AhmadIII (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan skal jeg bestemme grundmængden af 3x + 4y - 23 = 0 ??


Svar #1
02. september 2014 af AhmadIII (Slettet)

altså 3x + 4y - 23 = 0 og 2x - 3y -4 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2014 af Therk

Ifølge kilder kaldes definitionsmængden nogle gange for grundmængden.

Hvis dette er korrekt forstået, så skal du finde ud af for hvilke værdier af x (og y) ligningen er overholdt. Lad evt. den ene variabel være en funktion af den anden, så er det nemmere at se.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2014 af SuneChr

I det foreliggende er der intet, der begrænser hverken x eller y
Grundmængden for x såvel som for y er R
# 1  ser ud som to ligninger med to ubekendte skal løses? 


Skriv et svar til: Grundmængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.