Kemi

Beregn aktuel koncentration

02. september 2014 af Lincoln (Slettet) - Niveau: A-niveau

Det står at jeg skal beregne den aktuelle koncentration af Cu(2+)ione  og SO4(2-)ionen udfra hvad der står på en flaske.

på flasken står der: 0,50 M CuSO4

er der en der kan hjælpe mig med det??


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2014 af mathon

                      CuSO_4_{\, \,\; (s)}\; \; \rightarrow \; \; Cu^{2+}_{\; \; \; \; \; (aq)}\; \; +\; \; SO_4^{\; 2-}_{(aq)}
 

                      \left [ Cu^{2+} \right ]=\left [ SO_4^{\; 2-} \right ]=\left[ CuSO_4 \right ]=0,50\; M


Svar #2
02. september 2014 af Lincoln (Slettet)

Tak skal du have :-)

Skriv et svar til: Beregn aktuel koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.