Matematik

Hjælp til matematik

02. september 2014 af PortalKongen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe med dette stykke, som jeg simpelthen ikke kan finde ud af

Bestem w, så 2 er rod i polymomiet  p(x) = x^3 + 2wx^2 – wx – 2.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2014 af peter lind

Løs ligningen P(2) = 0


Svar #2
02. september 2014 af PortalKongen (Slettet)

Igen jeg er stadig ikke helt med? Hvordan starter du med at løse den? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2014 af peter lind

Du strter med at erstatte x med 2 i funktionen og sætte resultatet = 0


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

At 2 er en rod i polynomiet p(x) betyder, at p(2) = 0 . Indsæt x = 2 og bestem så w, så at ligningen p(2) = 0 er opfyldt.


Skriv et svar til: Hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.